Valentijn Minishoots

Geef een knipoog naar elkaar!

Tijdens de Valentijn Minishoots maak ik mooie foto’s van jullie als koppel voor Valentijnsdag! Geef deze minishoot cadeau aan je partner of geef het elkaar cadeau. 

De Valentijn minishoots vinden plaatst op zaterdag 10 februari en je kunt je eigen tijdstip uitzoeken.

Hoe leuk is het om deze minishoot cadeau te geven aan je partner?
Boek dus snel jullie Valentijn Minishoot!

Valentijn Minishoots

Zaterdag 10 februari 2024

3 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

30 min fotoshoot

Veluwezoom (Posbank) te Rheden

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

Let op: De prijs is inclusief reiskosten en voor maximaal 2 personen. Extra digitale foto’s bijbestellen is mogelijk (voordeelpakketten beschikbaar).

€ 85,-

€ 200,-

incl. BTW

Laat jullie liefde voor elkaar vastleggen

Heb je nog het gevoel van vlinders in je buik of zijn jullie al langer samen een stel? Misschien hebben jullie al grootsere plannen samen. Het is goed om eens stil te staan bij het moois wat jullie voor elkaar voelen. Voor je het weet ervaar je dit als heel gewoontjes, terwijl het eigenlijk heel speciaal is. Wat vindt jij zo waardevol en bijzonder aan jouw geliefde?

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie Valentijn minishoot. Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Wat moet je weten

1. Fotoafdruk als extra

Vindt je het leuk om jouw drie mooiste foto’s af te drukken, dan kan je  die voor een speciale prijs toevoegen. Je betaald dan maar €22,50 voor drie 20×30 cm afdrukken, in plaats van €37,50.

2. Slecht weer

Bij slecht weer wordt de minishootdag verplaatst naar vrijdag 9 februari 2024. Het tijdstip waarop je hebt gereserveerd blijft hetzelfde. Reserveer in je agenda dus voor de zekerheid ook 9 februari 2024.

Reserveer hier jullie Valentijn Minishoot

Laat dit veld blanco
Vind je het goed dat Anne de foto's gebruikt voor haar portfolio?
Dit zijn de beschikbare tijden op zaterdag 10 Februari. Kies jouw voorkeurstijdstip uit.
Dit zijn de beschikbare tijden op zaterdag 10 februari. Kies jouw tweede tijdstip als reserve voor het geval jouw voorkeurstijdstip ondertussen bezet is.
Geef hier een korte beschrijving van jullie. Graag ook aangeven met hoeveel personen je komt.

Lieve woorden

Wanneer je over het algemeen fotoshoots een beetje ongemakkelijk vind, is Anne echt een aanrader! Wij voelden ons al snel bij haar op ons gemak en zijn heel erg blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂

Xynthia
Love
Volg jij mij ook op Instagram?