Jouw familieportret

Geef een knipoog naar jezelf!

Deze familieshoot vangt dat mooie moment in een ontspannen sfeer in Arnhem en omstreken. Boek deze ervaring en geniet!

Een fotoshoot met jouw gezin

Het leven is vaak hectisch en druk. De tijd raast voorbij en voor je het weet zijn kleine kinderen groot. Zet die tijd even stil, om samen mooie herinneringen te maken. Realiseer je dat de dag van vandaag nooit meer terug komt. Jouw gezin is natuurlijk het belangrijkste en kostbaarste bezit wat je graag met andere wilt delen. Een gezinsfotoshoot vindt plaats buiten in de natuur waar de kinderen lekker kunnen rennen en ik hun speelse momenten vastleg. De gezinsfoto’s worden op een ontspannen en natuurlijke manier gemaakt zodat het voor iedereen leuk blijft. Statisch poseren voelt vaak ongemakkelijk en heeft daarom niet mijn voorkeur.

Voorbeelden gezinsshoot en familieshoot

Wat is een geschikt moment voor een familie fotoshoot?

Naarmate je ouder wordt, hecht je steeds meer waarde aan je familie. Al het andere wordt minder belangrijk. Of het nou samen met jouw partner en kinderen is of met jouw ouders, broers, zussen, aanhang, kleinkinderen en zelfs met de hond; met je dierbaren op de foto is een kostbare en persoonlijke belevenis.

Een familie fotoshoot is een superleuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag of familieweekend. Als jullie dan toch eindelijk met zijn allen bij elkaar zijn, kun je daar maar beter goed gebruik van maken. Een gezellige fotoshoot, om gewoon één keer in de zoveel tijd te doen omdat jullie zo snel veranderen. Dit kan ter ere zijn van een speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag of een lustrum trouwdag. Tijdens de fotoshoot sta je er even bij stil dat jij onderdeel bent van jouw familie en dat een familieband kostbaar is. Het doel van de familie fotoshoot is natuurlijk om de band, waarmee jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vast te leggen in mooie, memorabele foto’s. Dit alles kan bijvoorbeeld ook als cadeautje voor opa en oma.

Een gezinsshoot of familieshoot bij mij boeken

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan zo spoedig mogelijk jullie gezins- of familieshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor de gezinsfotoshoot of familiefotoshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je een mooie locatie kan uitzoeken. Ook ontvang je tips van mij over de te dragen kleding. Al jullie vragen zal ik beantwoorden en zo zorgen we ervoor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

5/5

Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad met Anne! Anne heeft mijn nichtje, zoon en dochter gefotografeerd samen en apart. Niet makkelijk 2 baby’s en een peuter, maar de foto’s zijn heel erg leuk geworden. Ze had hele goede ideeën voor plekken en ‘poses’. Ook de tips die we van tevoren kregen voor de kleding waren erg nuttig. De nabewerking ook heel goed gedaan. Verder vonden wij dat Anne zelf een heel prettig persoon is om mee te werken. Ze was heel behulpzaam en reageerde altijd snel. Prijs/kwaliteit is heel goed. We gaan zeker nog eens een fotoshoot bij haar boeken.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?