Jouw gezinsportret

Geef een knipoog naar jezelf!

Deze gezinsfotoshoot vangt dat mooie moment in een ontspannen sfeer in Arnhem en omstreken. Boek deze ervaring en geniet!

Een fotoshoot met jouw gezin

Het leven is vaak hectisch en druk. De tijd raast voorbij en voor je het weet zijn kleine kinderen groot. Zet die tijd even stil, om samen mooie herinneringen te maken. Realiseer je dat de dag van vandaag nooit meer terug komt. Jouw gezin is natuurlijk het belangrijkste en kostbaarste bezit wat je graag met andere wilt delen. Een gezinsfotoshoot vindt plaats buiten in de natuur waar de kinderen lekker kunnen rennen en ik hun speelse momenten vastleg. De gezinsfoto’s worden op een ontspannen en natuurlijke manier gemaakt zodat het voor iedereen leuk blijft. Statisch poseren voelt vaak ongemakkelijk en heeft daarom niet mijn voorkeur.

Fotoshootpakket Gezin

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

Maximaal 5 personen*.

  • Wil je uiteindelijk meer digitale foto’s afnemen dan de 10 stuks uit het fotoshootpakket? Dat is mogelijk voor € 10,50 per stuk.
  • Ook bied ik voordeelpakketten aan voor het bijbestellen van digitale foto’s. Hoe meer foto’s je afneemt, des te voordeliger het wordt.
  • * Bij meer dan 5 personen wordt er € 15,- per persoon bijgerekend.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 225,-

incl. BTW

Lieve woorden

Vriendelijke én kundige fotografe, we zijn erg blij met het resultaat van onze gezinsfotoshoot. Ze wist ons snel op ons gemak te stellen (en houden) en daardoor was het een relaxte shoot met een fijne sfeer. Communicatie was zowel voor, tijdens als na de fotoshoot erg prettig en transparant. Zeker aan te bevelen!

Eleanora & Xander
Gezin

Giraffenknuffel Kiki

>> Kiki de giraf zal er voor de kleintjes ook bij zijn! <<

Wat is een geschikt moment voor een gezinsfotoshoot?

Naarmate je ouder wordt, hecht je steeds meer waarde aan je gezin. Al het andere wordt minder belangrijk. Of het nou samen met jouw partner en kinderen of hond is; met je dierbaren op de foto is een kostbare en persoonlijke belevenis.

Een gezinsfotoshoot is een superleuke activiteit.  Een gezellige fotoshoot, om gewoon één keer in de zoveel tijd te doen omdat jullie zo snel veranderen. Dit kan ter ere zijn van een speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag of een lustrum trouwdag. Het doel van de gezinsshoot is natuurlijk om de band, waarmee jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vast te leggen in mooie, memorabele foto’s. Dit alles kan bijvoorbeeld ook als cadeautje voor je partner.

Wat je nog zou willen weten

Dat is helemaal niet erg! Je bent echt niet de enige. Heel wat mensen voelen zich niet op hun gemak bij het poseren tijdens een fotoshoot. Ik geef jullie kleine opdrachtjes waardoor ik jullie op een natuurlijke manier vastleg. Jullie zullen daarmee ook niet door hebben dat ik aan het fotograferen ben. Ook jullie krijgen leuke en spontane foto’s waar jullie met trots naar kunnen kijken.

De fotoshoot vindt vroeg in de ochtend plaats of tijdens de zonsondergang. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jij zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Hou er rekening mee dat tijdens de herfst en winter dit midden op de dag is. Geef vooral je wens hierin aan.

Dat is helemaal afhankelijk van mijn agenda. In de lente en zomer zit ik snel vol en raad ik je daarom aan minimaal één maand van te voren te boeken. De rest van het jaar lukt het om een fotoshoot binnen twee á drie weken te plannen. Heb jij een specifieke datum waarop jij graag de fotoshoot plan. Boek dan gelijk de fotoshoot als je de datum weet. De weekenden zitten ook sneller vol dan een doordeweekse dag.

Bij outdoor fotografie heb je direct te maken met de weersomstandigheden. Als het regent of stormt kan de fotoshoot niet doorgaan. Het is natuurlijk niet fijn om tijdens de regen op de foto te gaan. Wanneer ik een paar dagen voorafgaand aan de fotoshoot zie dat de weersvoorspellingen ongunstig zijn neem ik contact met je op. Valt het weer tegen, dan schuiven we de fotoshoot, in onderling overleg, kosteloos door naar een ander moment.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan hieronder zo snel mogelijk jullie gezinsfotoshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Boek hier jouw gezinsfotoshoot

Laat dit veld blanco
Geef bij je boeking o.a. het volgende aan: aantal personen, voorkeursdatum fotoshoot, eventuele voorkeurslocatie en speciale wensen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?