Jouw gezinsportret

Geef een knipoog naar jezelf!

Deze gezinsfotoshoot vangt dat mooie moment in een ontspannen sfeer in Arnhem en omstreken. Boek deze ervaring en geniet!

Een fotoshoot met jouw gezin

Het leven is vaak hectisch en druk. De tijd raast voorbij en voor je het weet zijn kleine kinderen groot. Zet die tijd even stil, om samen mooie herinneringen te maken. Realiseer je dat de dag van vandaag nooit meer terug komt. Jouw gezin is natuurlijk het belangrijkste en kostbaarste bezit wat je graag met andere wilt delen. Een gezinsfotoshoot vindt plaats buiten in de natuur waar de kinderen lekker kunnen rennen en ik hun speelse momenten vastleg. De gezinsfoto’s worden op een ontspannen en natuurlijke manier gemaakt zodat het voor iedereen leuk blijft. Statisch poseren voelt vaak ongemakkelijk en heeft daarom niet mijn voorkeur.

Fotoshootpakket Gezin

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Na de fotoshoot is het mogelijk om extra digitale foto’s voor € 10,50 per foto bij te bestellen.
  • Of kies ervoor om alle foto’s uit de voorselectie (30 tot 35 stuks) bij te bestellen voor € 200,-. Dit zal op een luxe USB-stick worden aangeleverd.
  • Bij meer dan 5 personen wordt er € 15,- per persoon bijgerekend.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 285,-

incl. BTW

Lieve woorden

Vriendelijke én kundige fotografe, we zijn erg blij met het resultaat van onze gezinsfotoshoot. Ze wist ons snel op ons gemak te stellen (en houden) en daardoor was het een relaxte shoot met een fijne sfeer. Communicatie was zowel voor, tijdens als na de fotoshoot erg prettig en transparant. Zeker aan te bevelen!

Eleanora & Xander
Gezin

Giraffenknuffel Kiki

>> Kiki de giraf zal er voor de kleintjes ook bij zijn! <<

Wat is een geschikt moment voor een gezinsfotoshoot?

Naarmate je ouder wordt, hecht je steeds meer waarde aan je gezin. Al het andere wordt minder belangrijk. Of het nou samen met jouw partner en kinderen of hond is; met je dierbaren op de foto is een kostbare en persoonlijke belevenis.

Een gezinsfotoshoot is een superleuke activiteit.  Een gezellige fotoshoot, om gewoon één keer in de zoveel tijd te doen omdat jullie zo snel veranderen. Dit kan ter ere zijn van een speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag of een lustrum trouwdag. Het doel van de gezinsshoot is natuurlijk om de band, waarmee jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vast te leggen in mooie, memorabele foto’s. Dit alles kan bijvoorbeeld ook als cadeautje voor je partner.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan zo spoedig mogelijk jullie gezinsshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor de gezinsfotoshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je een mooie locatie kan uitzoeken. Ook ontvang je tips van mij over de te dragen kleding. Al jullie vragen zal ik beantwoorden en zo zorgen we ervoor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?