Fotoshoot in het water, een bijzondere ervaring

Geef een knipoog naar jezelf!

Zijn jullie een koppel of ben jij zwanger? Met deze fotoshoot in het water leg ik jullie speciale momenten vast op een bijzondere manier. Neem jij ook een duik in het diepe?

Laat jullie liefde er vanaf spetteren

Je neemt vast wel eens een verfrissende duik op een warme zomer in een van de vele recreatieplassen. Heb jij er wel eens aan gedacht dat een fotoshoot in het water heel bijzonder kan zijn? Ik zou je graag zo’n ervaring willen meegeven.

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie loveshoot in het water. Of ben jij misschien zwanger en wil je dat op een speciale wijze laten zien? Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Fotoshootpakket Water

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Wi je uiteindelijk meer digitale foto’s afnemen dan de 10 stuks uit het fotoshootpakket? Dat is mogelijk voor € 10,50 per stuk.
  • Ook bied ik voordeelpakketten aan voor het bijbestellen van digitale foto’s. Hoe meer foto’s je afneemt, des te voordeliger het wordt.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
Nu te boeken voor zomer 2024!

€ 215,-

incl. BTW

Lieve woorden

Samen met mijn vriend een watershoot gedaan.
Wat is Anne een kundige, vriendelijke fotograaf! Oog voor detail en geeft fijne tips voor de mooiste poses. Gezellig gekletst, privé ruimte voor omkleden en duidelijke communicatie over de verwachtingen. Resultaat? Een koppel die met trots de foto’s bekijkt zodra ze de mail inbox binnen komen! Wauw! Wij hadden in totaal 4 uur reistijd maar het was het allemaal waard! Adembenemende locatie!

Naomi & Dexter
Water

Wanneer en waar waterfotoshoots plaatsvinden

Natuurlijk moet de buitentemperatuur en de watertemperatuur geschikt zijn. In hartje zomer, in de maanden juli en augustus, vinden de waterfotoshoots daarom plaats. Het licht is ook een belangrijk element voor de foto’s. Ik maak gebruik van de golden hour (zonsondergang) wat betekend dat de fotoshoot begint tussen 19:00 en 20:30 uur. Dit is afhankelijk van het exacte moment van jouw fotoshoot.

Ik heb een geschikte locatie voor deze fotoshoot gevonden, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in. Het heeft een strandje waar het ’s avonds rustig is. Ik zal ervoor zorgen dat jullie ter plekke ongestoord kunnen omkleden.

Wat je nog zou willen weten

Zorg dat je de fotoshoot kleding al aan hebt als je naar de fotoshoot komt. Dan kunnen we gelijk beginnen met foto’s maken. Ik zorg ervoor dat je daar ter plekken ongestoord kunt omkleden. Neem ook zelf een handdoek mee zodat je na de fotoshoot kan afdrogen. Een setje droge kleding die je na de fotoshoot kan aantrekken is ook belangrijk. 

Je weet niet wat voor een voorwerpen er onder water allemaal liggen. Je zou je dus kunnen verwonden aan je voeten. Het is daarom verstandig om waterschoentje of badslippers te dragen tijdens de fotoshoot. Die zijn niet zichtbaar op de foto’s! Mocht je die niet willen dragen is dat je eigen verantwoordelijkheid.

Bij outdoor fotografie heb je direct te maken met de weersomstandigheden. Als het regent of stormt kan de fotoshoot niet doorgaan. Het is natuurlijk niet fijn om tijdens de regen op de foto te gaan. Wanneer ik een paar dagen voorafgaand aan de fotoshoot zie dat de weersvoorspellingen ongunstig zijn neem ik contact met je op. Valt het weer tegen, dan schuiven we de fotoshoot, in onderling overleg, kosteloos door naar een ander moment.

Dat is helemaal niet erg! Je bent echt niet de enige. Heel wat mensen voelen zich niet op hun gemak bij het poseren tijdens een fotoshoot. Ik geef jullie kleine opdrachtjes waardoor ik jullie op een natuurlijke manier vastleg. Jullie zullen daarmee ook niet door hebben dat ik aan het fotograferen ben. Ook jullie krijgen leuke en spontane foto’s waar jullie met trots naar kunnen kijken.

Gaan wij samen op pad?

Als jullie dit avontuur met mij aan willen gaan, boek dan snel hieronder. Dan kunnen we samen jullie waterfotoshoot inplannen en wordt jullie zomer spetterend!

Boek hier jouw waterfotoshoot

Laat dit veld blanco
Geef bij je boeking o.a. het volgende aan: aantal personen, voorkeursdatum fotoshoot, eventuele voorkeurslocatie en speciale wensen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?