Water fotoshoot, een bijzondere ervaring

Geef een knipoog naar jezelf!

Zijn jullie een koppel of ben jij zwanger? Met deze fotoshoot in het water leg ik jullie speciale momenten vast op een bijzondere manier. Neem jij ook een duik in het diepe?

Alleen in het zomerseizoen!

Laat jullie liefde er vanaf spetteren

Je neemt vast wel eens een verfrissende duik op een warme zomer in een van de vele recreatieplassen. Heb jij er wel eens aan gedacht dat een fotoshoot in het water heel bijzonder kan zijn? Ik zou je graag zo’n ervaring willen meegeven.

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie loveshoot in het water. Of ben jij misschien zwanger en wil je dat op een speciale wijze laten zien? Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Fotoshootpakket Water

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Na de fotoshoot is het mogelijk om extra digitale foto’s voor € 10,50 per foto bij te bestellen.
  • Of kies ervoor om alle foto’s uit de voorselectie (40 tot 45 stuks) bij te bestellen voor € 200,- aan meerkosten. Dit zal op een luxe USB-stick worden aangeleverd.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 275,-

incl. BTW

Lieve woorden

Samen met mijn vriend een watershoot gedaan.
Wat is Anne een kundige, vriendelijke fotograaf! Oog voor detail en geeft fijne tips voor de mooiste poses. Gezellig gekletst, privé ruimte voor omkleden en duidelijke communicatie over de verwachtingen. Resultaat? Een koppel die met trots de foto’s bekijkt zodra ze de mail inbox binnen komen! Wauw! Wij hadden in totaal 4 uur reistijd maar het was het allemaal waard! Adembenemende locatie!

Naomi & Dexter
Water

Wanneer en waar watershoots plaatsvinden

Natuurlijk moet de buitentemperatuur en de watertemperatuur geschikt zijn. In hartje zomer, in de maanden juli en augustus, vinden de watershoots daarom plaats. Het licht is ook een belangrijk element voor de foto’s. Ik maak gebruik van de golden hour (zonsondergang) wat betekend dat de fotoshoot begint tussen 19:00 en 20:30 uur. Dit is afhankelijk van het exacte moment van jouw fotoshoot.

Ik heb een geschikte locatie voor deze fotoshoot gevonden, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in. Het heeft een strandje dat ‘s avonds rustig is gelegen. Ik zal ervoor zorgen dat jullie ter plekke ongestoord kunnen omkleden.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan snel jullie water fotoshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne water fotoshoot. Ik zal je ook een aantal kledingtips geven. Al jullie vragen beantwoord ik en zo zorgen we er samen voor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Blogs watershoots

Lees ook eens mijn blog over de water fotoshoots die ik in 2022 heb gedaan. Een hele mooie ervaring voor jou, maar ook voor mij.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?