Water fotoshoot, een bijzondere ervaring

Geef een knipoog naar jezelf!

Zijn jullie een koppel of ben jij zwanger? Met deze fotoshoot in het water leg ik jullie speciale momenten vast op een bijzondere manier. Neem jij ook een duik in het diepe?

Laat jullie liefde er vanaf spetteren

Je neemt vast wel eens een verfrissende duik op een warme zomer in een van de vele recreatieplassen. Heb jij er wel eens aan gedacht dat een fotoshoot in het water heel bijzonder kan zijn? Ik zou je graag zo’n ervaring willen meegeven.

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie loveshoot in het water. Of ben jij misschien zwanger en wil je dat op een speciale wijze laten zien? Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Kijk eens naar mijn blog over de eerste water fotoshoot die ik in juni 2022 heb gedaan. Een hele mooie ervaring voor jou, maar ook voor mij.

Kijk eens naar mijn blog over het verloop van alle water fotoshoots die ik in de zomer van 2022 heb gedaan. Het was een groot succes!

Voorbeelden water loveshoot

Wanneer en waar watershoots plaatsvinden

Natuurlijk moet de buitentemperatuur en de watertemperatuur geschikt zijn. In hartje zomer, in de maanden juli en augustus, vinden de watershoots daarom plaats. Het licht is ook een belangrijk element voor de foto’s. Ik maak gebruik van de golden hour (zonsondergang) wat betekend dat de fotoshoot begint tussen 19:00 en 20:30 uur. Dit is afhankelijk van het exacte moment van jouw fotoshoot.

Ik heb een geschikte locatie voor deze fotoshoot gevonden, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in. Het heeft een strandje dat ’s avonds rustig is gelegen. Ik zal ervoor zorgen dat jullie ter plekke ongestoord kunnen omkleden.

Een water fotoshoot bij mij boeken

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan snel jullie water fotoshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne water fotoshoot. Ik zal je ook een aantal kledingtips geven. Al jullie vragen beantwoord ik en zo zorgen we er samen voor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?