Loveshoot voor romantische koppels

Geef een knipoog naar jezelf!

Een loveshoot vangt dat intieme moment van liefde door de ongedwongen sfeer die ik voor jullie creëer in Arnhem en omstreken. Boek deze ervaring en geniet!

Valentijns Loveshoot

Verras elkaar met een romantisch belevenis!

Weet je nou niet wat je elkaar wilt geven voor Valentijnsdag? Geef elkaar een blijvende herinnering! Een loveshoot is dan echt iets voor jullie. 

We gaan samen op pad op een mooie locatie waar ik ongedwongen, spontane en liefdevolle foto’s van jullie maak. De foto’s laten zien hoe hecht jullie liefdesband is!

Boek je jullie fotoshoot of cadeaubon voor 14 februari dan ontvang je 2 fotoafdrukken van 15×20 cm GRATIS! 

Zie ik jullie binnenkort voor mijn lens?

Loveshoot Nijmegen

Laat jullie liefde voor elkaar vastleggen

Heb je nog het gevoel van vlinders in je buik of zijn jullie al langer samen een stel? Misschien hebben jullie al grootsere plannen samen. Het is goed om eens stil te staan bij het moois wat jullie voor elkaar voelen. Voor je het weet ervaar je dit als heel gewoontjes, terwijl het eigenlijk heel speciaal is. Wat vindt jij zo waardevol en bijzonder aan jouw geliefde?

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie loveshoot. Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Fotoshootpakket Love

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Na de fotoshoot is het mogelijk om extra digitale foto’s voor € 10,50 per foto bij te bestellen.
  • Of kies ervoor om alle foto’s uit de voorselectie (40 tot 45 stuks) bij te bestellen voor € 200,- aan meerkosten. Dit zal op een luxe USB-stick worden aangeleverd.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 255,-

incl. BTW

Lieve woorden

We hebben Anne ervaren als een hele prettige fotograaf, met prachtige foto’s als eindresultaat. Anne denkt goed mee en geeft goede tips. Kortom een aanrader!

Mandy & Timon
Love

Een loveshoot bij een passende gelegenheid

Misschien wil jij je geliefde verrassen met deze loveshoot omdat je jullie samenzijn wil vieren en geef je deze loveshoot cadeau aan elkaar. Misschien zijn jullie wel net verloofd en willen dit kenbaar maken aan vrienden en familie. Romantische foto’s van jullie op de verlovingskaart of trouwkaart zijn erg persoonlijk. Het kan ook zijn dat jullie al heel lang bij elkaar zijn en op deze manier nog eens aan elkaar, en anderen, wil laten zien hoe gelukkig je bent met elkaar.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan snel jullie loveshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne loveshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je de beste buitenlocatie in Arnhem, Nijmegen en omgeving kan uitzoeken. Daarnaast geef ik je nog een aantal kledingtips. Al jullie vragen beantwoord ik en zo zorgen we er samen voor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?