Loveshoot voor romantische koppels

Geef een knipoog naar jezelf!

Een loveshoot vangt dat intieme moment van liefde door de ongedwongen sfeer die ik voor jullie creëer in Arnhem en omstreken. Boek deze ervaring en geniet!

Laat jullie liefde voor elkaar vastleggen

Heb je nog het gevoel van vlinders in je buik of zijn jullie al langer samen een stel? Misschien hebben jullie al grootsere plannen samen. Het is goed om eens stil te staan bij het moois wat jullie voor elkaar voelen. Voor je het weet ervaar je dit als heel gewoontjes, terwijl het eigenlijk heel speciaal is. Wat vindt jij zo waardevol en bijzonder aan jouw geliefde?

Ik leg graag jullie liefde voor elkaar vast tijdens jullie loveshoot. Door de ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving hoef jij je niet opgelaten te voelen. We doen alleen wat bij jullie past en waar jij je fijn bij voelt. Zo hoef je alleen maar op elkaar te richten, op de liefde voor elkaar, en daar gaat het toch om?!

Fotoshootpakket Love

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Wi je uiteindelijk meer digitale foto’s afnemen dan de 10 stuks uit het fotoshootpakket? Dat is mogelijk voor € 10,50 per stuk.
  • Ook bied ik voordeelpakketten aan voor het bijbestellen van digitale foto’s. Hoe meer foto’s je afneemt, des te voordeliger het wordt.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 200,-

incl. BTW

Lieve woorden

We hebben Anne ervaren als een hele prettige fotograaf, met prachtige foto’s als eindresultaat. Anne denkt goed mee en geeft goede tips. Kortom een aanrader!

Mandy & Timon
Love

Een loveshoot bij een passende gelegenheid

Misschien wil jij je geliefde verrassen met deze loveshoot omdat je jullie samenzijn wil vieren en geef je deze loveshoot cadeau aan elkaar. Misschien zijn jullie wel net verloofd en willen dit kenbaar maken aan vrienden en familie. Romantische foto’s van jullie op de verlovingskaart of trouwkaart zijn erg persoonlijk. Het kan ook zijn dat jullie al heel lang bij elkaar zijn en op deze manier nog eens aan elkaar, en anderen, wil laten zien hoe gelukkig je bent met elkaar.

Wat je nog zou willen weten

Dat is helemaal niet erg! Je bent echt niet de enige. Heel wat mensen voelen zich niet op hun gemak bij het poseren tijdens een fotoshoot. Ik geef jullie kleine opdrachtjes waardoor ik jullie op een natuurlijke manier vastleg. Jullie zullen daarmee ook niet door hebben dat ik aan het fotograferen ben. Ook jullie krijgen leuke en spontane foto’s waar jullie met trots naar kunnen kijken.

De fotoshoot vindt vroeg in de ochtend plaats of tijdens de zonsondergang. Op die momenten van de dag is de zon laag en dat zorgt ervoor dat jij zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Hou er rekening mee dat tijdens de herfst en winter dit midden op de dag is. Geef vooral je wens hierin aan.

Dat is helemaal afhankelijk van mijn agenda. In de lente en zomer zit ik snel vol en raad ik je daarom aan minimaal één maand van te voren te boeken. De rest van het jaar lukt het om een fotoshoot binnen twee á drie weken te plannen. Heb jij een specifieke datum waarop jij graag de fotoshoot plan. Boek dan gelijk de fotoshoot als je de datum weet. De weekenden zitten ook sneller vol dan een doordeweekse dag.

Bij outdoor fotografie heb je direct te maken met de weersomstandigheden. Als het regent of stormt kan de fotoshoot niet doorgaan. Het is natuurlijk niet fijn om tijdens de regen op de foto te gaan. Wanneer ik een paar dagen voorafgaand aan de fotoshoot zie dat de weersvoorspellingen ongunstig zijn neem ik contact met je op. Valt het weer tegen, dan schuiven we de fotoshoot, in onderling overleg, kosteloos door naar een ander moment.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan hieronder zo snel mogelijk jullie loveshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Boek hier jouw loveshoot

Laat dit veld blanco
Geef bij je boeking o.a. het volgende aan: aantal personen, voorkeursdatum fotoshoot, eventuele voorkeurslocatie en speciale wensen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?