Hi! Ik ben Anne

Fotograaf arnhem

Ik ben creatief, perfectionistisch, spontaan, zorgvuldig en een dierenliefhebber.

Het gezicht achter de lens ben ik; Anne Jacobs uit Huissen. Ik ben opgegroeid in een warm en creatief gezin. In mijn jeugd heb ik de camera ontdekt en kwam er achter hoe leuk fotograferen is. Ik ontdekte dat ik hierin mijn creativiteit kwijt kon en daarmee ook anderen kon laten meegenieten van mooie momenten. In 2019 heb ik direct na mijn opleiding de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen als fotograaf.

 
Ik hou erg van dieren en draag graag een steentje bij aan het opvangen van zwerfkittens voor het dierenasiel. Dit doe ik al ruim vijf jaar met veel liefde. Ik geniet van een wandeling in de natuur. Dat geeft mij rust en inspiratie voor de foto’s. Ook haal ik de natuur in huis door mijn verzameling aan kamerplanten. Het begon met 1 plant, maar is intussen uitgegroeid in een jungle. In mijn vrije tijd creëer ik met veel geduld en zorg mooie creatieve dingen. Hierin vind ik ook mijn ontspanning. In 2014 besloot ik om mijn hart te volgen en vegetariër te worden. Verder ben ik een echte theeleut.

Wanneer pas ik bij jullie

Als jullie niet van poseren houden en het ongemakkelijk vinden om op de foto te gaan.  Maar ook als jullie net zo graag als ik buiten in de natuur zijn. Naast dat jullie van elkaar houden vinden jullie lol ook belangrijk. Een grote knuffel, samen lachen en ondertussen lekker genieten van elkaar. Dat hoort allemaal bij jullie.

Bij de eindlevering krijgen jullie foto’s waar je met een grote lach op staat en waar je een mooie herinnering aan over houdt.

Verloop fotoshoot

Een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot vind ik heel belangrijk. Dat zorgt ervoor dat je op een fijne manier op de foto gaat. Ik hou niet van geposeerde foto’s. Ik wijs een plek aan waarbij de achtergrond mooi is en waar jullie dan kunnen staan. Door middel van opdrachtjes komen jullie op een leuke en natuurlijke manier op de foto. Dit zorgt ook voor die ene foto met die spontane lach! Ook jullie krijgen die mooie spontane foto’s van jezelf. Ook als je nog nooit eerder heb geposeerd.

Mijn fotografiestijl

Mijn fotografiestijl is het beste te omschrijven als rustig en natuurlijk. Ik probeer zo min mogelijk te doen aan de kleuren en aan de omgeving. De natuurlijke achtergrond is zoals hij is en daar wil ik eigenlijk niks aan veranderen.  Mijn fotografiestijl laat ook zien wie ik ben en waar ik van hou. 

Als fotograaf wil ik jullie vastleggen zoals jullie zijn. Je bent mooi zoals je bent. Ik zal daarom ook niet veel retoucheren. Vlekjes in je gezicht of rimpels haal ik niet weg. Want die maken jouw als persoon uniek.

Ik vind het mooi om momenten van vreugde, liefde, geluk en nieuw leven vast te leggen als herinnering voor later.

fotoshoot moeder en kind zwangerschap fotoshoot

Een voorbeeldfoto van voor en na de bewerking.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je voor de fotoshoot mij nog beter wil leren kennen. Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?