Jullie newborn fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Deze newbornshoot vangt dat bijzondere moment van de allerkleinste, samen met jullie, in een ontspannen sfeer. Ik kom bij je thuis; dat maakt het persoonlijk en vertrouwd. Boek deze ervaring en geniet!

Ik leg dit bijzondere moment vast

De eerste paar dagen van het leven van jullie kleintje zijn uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug… Het is niet alleen super voor jullie als ouders om deze periode vast te leggen, maar ook voor jullie zoontje of dochtertje is het straks helemaal geweldig… Als ze groter zijn dan kunnen ze deze mooie foto’s van zichzelf terugzien. Dat is toch onbetaalbaar!

Met veel ervaring als gezinsfotograaf weet ik als geen ander hoe ik jouw baby op zijn of haar mooist op de foto kan zetten. Newborn fotografie is dan ook een van de bijzonderste takken van fotografie. Baby’s zijn nog zo klein en kwetsbaar en bepalen het verloop van de fotoshoot. Als newborn fotograaf is het vooral belangrijk om veel rust en controle te hebben tijdens het fotograferen. De baby bepaald wanneer ik fotografeer en hoe de fotoshoot verloopt.

Ik fotografeer baby’s tot ongeveer 2 weken na de geboorte bij jullie thuis. Na deze periode kan je een Gezinsshoot boeken.

fotoshoot newborn Huissen

Fotoshootpakket Newborn

Ca. een uur fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor een fotoshoot bij jullie thuis.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

  • Wil je uiteindelijk meer digitale foto’s afnemen dan de 10 stuks uit het fotoshootpakket? Dat is mogelijk voor € 10,50 per stuk.
  • Ook bied ik voordeelpakketten aan voor het bijbestellen van digitale foto’s. Hoe meer foto’s je afneemt, des te voordeliger het wordt.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 225,-

incl. BTW

Combinatiekorting

Wil je graag jouw zwangerschapsbuik EN straks jouw pasgeboren baby mooi op de foto? Maak dan gebruik van deze voordelige combinatiekorting. Als je een Zwangerschapsshoot en Newbornshoot samen in een keer boekt krijg je maar liefst 10% korting op de prijzen van de fotoshootpakketten! Zowel de Zwangerschapsshoot als de Newbornshoot hebben hun eigen moment voor het uitzoeken van de foto’s. Je kan alleen gebruik maken van deze actie wanneer je beide shoots tegelijkertijd boekt.

Lieve woorden

Na onze zwangerschapshoot heeft Anne nu ook onze 1 week oude dochter vastgelegd, o.a. samen met onze 8 maanden pup. Er was dus wat geduld nodig om ze vast te leggen. Anne ging ook goed mee in de flow waar onze dochter en hond in zaten, aangezien beide lastig aan te sturen zijn. We hebben weer prachtige foto’s om terug te kijken op deze bijzondere periode. Bedankt daarvoor en tot een volgende fotoshoot!

Susanne & Tijs
Newborn

Wat je nog zou willen weten

De beste periode voor een newbornshoot is in de eerste week na de geboorte. Je kleintje is dan nog lekker klein en ligt veel te slapen. Dit zijn de momenten die je wilt vastleggen. Het is daarom belangrijk om de newbornshoot te plannen wanneer je nog zwanger bent.

LET OP: Wees op tijd met het inplannen! Bij voorkeur twee maanden voor de uitgerekende datum. Het zou jammer zijn als je uiteindelijk toch bedenkt dat je graag een newbornshoot zou willen doen, maar dat alle agenda’s dan al zijn volgepland…

Tijdens de laatste weken van jouw zwangerschap houden we contact. Jullie geven aan mij door wat de uitgerekende datum is. Ik hou twee weken voor en twee weken na de uitgerekende datum rekening in mijn agenda met jullie newbornshoot. Als jullie kleintje is geboren, sturen jullie mij een berichtje zodat wij een datum kunnen plannen voor de newbornshoot. Hou er rekening mee dat dit zal zijn in de eerste week na de geboorte.

Het is zeker mogelijk om een zwangerschapsfotoshoot en newborn fotoshoot in 1 keer bij mij te boeken. Hoe fijn is het dat je gelijk klaar bent met het boeken van twee shoots? Een ander voordeel is dat dit combinatiepakket voordeliger is dan de twee losse fotoshootpakketten. De meeste mensen kiezen hier dan ook voor.

Bij een combinatie fotoshoot fotografeer ik jullie op twee momenten. Het eerste moment is tijdens een zwangerschap. Hiervoor plannen we een fotoshoot tussen de 30 en 34 weken van je zwangerschap. Het tweede moment is in de eerste week na de geboorte van jullie kleintje.

Mag ik bij jullie thuis komen?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan hieronder zo snel mogelijk jouw newbornshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Boek hier jouw newbornshoot

Laat dit veld blanco
Geef bij je boeking o.a. het volgende aan: aantal personen, voorkeursdatum fotoshoot, eventuele voorkeurslocatie en speciale wensen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?