Zwangerschap fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Een zwangerschap fotoshoot buiten in deze bijzonder periode. Laat nu jullie waardevolle moment vastleggen in de regio Arnhem!

Waarom zou je een zwangerschapsshoot doen?

Vind je ook niet dat zwanger zijn één van de mooiste periodes in je leven is? Maar wat gaat de tijd snel en voor je het weet is die kleine er! Een goede reden om dit moment dus te laten vastleggen met een fotoshoot. Jullie kleintje is in jou aan het groeien en je lichaam veranderd. Hierop mag je trots zijn! Tijdens een fotoshoot leg ik dit vast en maak ik er een blijvende herinnering van.

Misschien voel jij je onzeker en twijfel je of je dit wel moet doen. Maar straks heb je er spijt van en waren de foto’s jou toch meer waard dan je had verwacht. Je zal zien hoe krachtig en mooi je eigenlijk bent. Ik stel jou (en je partner) gerust door de ongedwongen sfeer die ik tijdens de fotoshoot samen met jullie neerzet. Zo hoop ik een blijvende herinnering te maken van deze bijzondere periode. De foto’s van jouw zwangerschapsshoot halen jou, na de komst van jullie kleine, terug naar de tijd dat je zwanger was. 

Zwangerschapsjurk voor jouw fotoshoot

In mijn cliënt closet zitten jurken die je kunt lenen voor jouw zwangerschap fotoshoot. Zo hoef je geen kledingstress meer te hebben en scheelt het weer shoppen. Ik wil jou laten stralen en laten zien hoe mooi je bent. Want dat verdien je!

Als je een zwangerschapshoot boekt krijg je een cliënt closet e-book opgestuurd. Hierin staan alle jurken die ik heb met daarbij ook de maten. Je kan op die manier echt een jurk uitzoeken die bij jouw past en waar jij je goed in voelt.

Wanneer maak je de buikfoto's?

Fotoshootpakket Zwangerschap

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

Cliënt Closet met zwangerschapsjurken.

  • Wi je uiteindelijk meer digitale foto’s afnemen dan de 10 stuks uit het fotoshootpakket? Dat is mogelijk voor € 10,50 per stuk.
  • Ook bied ik voordeelpakketten aan voor het bijbestellen van digitale foto’s. Hoe meer foto’s je afneemt, des te voordeliger het wordt.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 205,-

incl. BTW

Combinatiekorting

Wil je graag jouw zwangerschapsbuik EN straks jouw pasgeboren baby mooi op de foto? Maak dan gebruik van deze voordelige combinatiekorting. Als je een Zwangerschapsshoot en Newbornshoot samen in een keer boekt krijg je maar liefst 10% korting op de prijzen van de fotoshootpakketten! Zowel de Zwangerschapsshoot als de Newbornshoot hebben hun eigen moment voor het uitzoeken van de foto’s. Je kan alleen gebruik maken van deze actie wanneer je beide shoots tegelijkertijd boekt.

Lieve woorden

Een super leuke fotoshoot gehad met Anne. Wat een prachtige foto’s maakt ze en ze stelt je enorm op je gemak. Ook onze zoon van 2,5 vond het heel leuk. Hij wilde liever bij Anne zijn en de foto’s zien, dan er zelf op. Anne vond het allemaal prima, door deze instelling wilde hij er toch af en toe best bij op… Wij vonden Anne zeker een aanrader en zouden haar zeker nog een keer boeken!!

Imke
Zwangerschap
Wanneer maak je newbornfoto's?

Samen met partner

Een zwangerschapsshoot doe je niet alleen. Dit mooie moment wil je natuurlijk delen met je partner of een ander belangrijk persoon. Neem dus gerust iemand mee en ga samen op de foto.  Dus naast het vastleggen van jouw zwangerschap probeer ik voornamelijk jullie beleving van deze tijd te vangen. Jullie kunnen dan achteraf samen met trots terugkijken op deze mooie periode. 

Wat je nog zou willen weten

De beste periode voor een fotoshoot is tussen de 30e en 34e week van je zwangerschap. Het kan natuurlijk variëren, want iedere zwangerschap is anders.  Belangrijk is dat je buik zichtbaar rond is en je wilt voorkomen dat je dit bijzondere moment misloopt door een eventuele complicatie tijdens je zwangerschap. In de laatste maanden van je zwangerschap kunnen er meer fysieke klachten komen en die periode wordt vaker als zwaar beleefd. Je moet natuurlijk zelf ook nog energie hebt, want een fotoshoot is best intensief! Daarom is mijn advies om een zwangerschapsshoot niet te dicht bij het einde te plannen, maar wel zo laat dat je zwangere buik al in volle glorie kan schijnen op de foto’s. 

LET OP: Wees er op tijd bij met inplannen! Bij voorkeur twee maanden voor de gewenste datum. Het zou jammer zijn als je uiteindelijk toch bedenkt dat je graag een zwangerschapsshoot doet, maar dat alle agenda’s dan al zijn volgepland…

Ja! Sinds kort heb ik een cliënt closet. Je kan bij het boeken van jouw zwangerschapsshoot een jurk bij mij lenen. Je mag hier gratis gebruik van maken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Hier een linkje naar mijn Instagram waar je onder mijn hylights de jurken kan bekijken die ik heb.

Ik fotografeer ook newborn. Als je deze wilt laten verzorgen kun je het Gezinspakket kiezen.

Bij outdoor fotografie heb je direct te maken met de weersomstandigheden. Als het regent of stormt kan de fotoshoot niet doorgaan. Het is natuurlijk niet fijn om tijdens de regen op de foto te gaan. Wanneer ik een paar dagen voorafgaand aan de fotoshoot zie dat de weersvoorspellingen ongunstig zijn neem ik contact met je op. Valt het weer tegen, dan schuiven we de fotoshoot, in onderling overleg, kosteloos door naar een ander moment.

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan hieronder zo snel mogelijk jouw zwangerschapsshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Boek hier jouw zwangerschaps fotoshoot

Laat dit veld blanco
Geef bij je boeking o.a. het volgende aan: aantal personen, voorkeursdatum fotoshoot, eventuele voorkeurslocatie en speciale wensen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?