Zwangerschap fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Een zwangerschap fotoshoot buiten in deze bijzonder periode. Laat nu jullie waardevolle moment vastleggen in Arnhem!

Waarom zou je een zwangerschapsshoot doen?

Vind je ook niet dat zwanger zijn één van de mooiste periodes in je leven is? Maar wat gaat de tijd snel en voor je het weet is die kleine er! Een goede reden om dit moment dus te laten vastleggen met een fotoshoot. Jullie kleintje is in jou aan het groeien en je lichaam veranderd. Hierop mag je trots zijn! Tijdens een fotoshoot leg ik dit vast en maak ik er een blijvende herinnering van.

Misschien voel jij je onzeker en twijfel je of je dit wel moet doen. Maar straks heb je er spijt van en waren de foto’s jou toch meer waard dan je had verwacht. Je zal zien hoe krachtig en mooi je eigenlijk bent. Ik stel jou (en je partner) gerust door de ongedwongen sfeer die ik tijdens de fotoshoot samen met jullie neerzet. Zo hoop ik een blijvende herinnering te maken van deze bijzondere periode. De foto’s van jouw zwangerschapsshoot halen jou, na de komst van jullie kleine, terug naar de tijd dat je zwanger was. 

Zwangerschapsjurk voor jouw fotoshoot

In mijn cliënt closet zitten jurken die je kunt lenen voor jouw zwangerschap fotoshoot. Zo hoef je geen kledingstress meer te hebben en scheelt het weer shoppen. Ik wil jou laten stralen en laten zien hoe mooi je bent. Want dat verdien je!

Als je een zwangerschapshoot boekt krijg je een cliënt closet e-book opgestuurd. Hierin staan alle jurken die ik heb met daarbij ook de maten. Je kan op die manier echt een jurk uitzoeken die bij jouw past en waar jij je goed in voelt.

Fotoshootpakket Zwangerschap

Ca. een uur  fotoshoot.

10 digitale foto’s, in hoge resolutie, zonder logo.

Een mini fotoboekje (9 x 9 cm).

Tips voor de mooiste buitenlocatie die bij jullie past.

Kledingadvies voor een goede voorbereiding.

Cliënt Closet met zwangerschapsjurken.

  • Na de fotoshoot is het mogelijk om extra digitale foto’s voor € 10,50 per foto bij te bestellen.
  • Of kies ervoor om alle foto’s uit de voorselectie (30 tot 35 stuks) bij te bestellen voor € 200,-. Dit zal op een luxe USB-stick worden aangeleverd.
  • Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf postcode 6852KA.
  • Op alle fotoreportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

€ 265,-

incl. BTW

Lieve woorden

Een super leuke fotoshoot gehad met Anne. Wat een prachtige foto’s maakt ze en ze stelt je enorm op je gemak. Ook onze zoon van 2,5 vond het heel leuk. Hij wilde liever bij Anne zijn en de foto’s zien, dan er zelf op. Anne vond het allemaal prima, door deze instelling wilde hij er toch af en toe best bij op… Wij vonden Anne zeker een aanrader en zouden haar zeker nog een keer boeken!!

Imke
Zwangerschap

Zwangerschapsshoot met partner

Een zwangerschapsshoot doe je niet alleen. Dit mooie moment wil je natuurlijk delen met je partner of een ander belangrijk persoon. Neem dus gerust iemand mee en ga samen op de foto.  Dus naast het vastleggen van jouw zwangerschap probeer ik voornamelijk jullie beleving van deze tijd te vangen. Jullie kunnen dan achteraf samen met trots terugkijken op deze mooie periode. 

Gaan wij samen op pad?

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan snel jouw zwangerschapsshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen. Kijk hier wanneer jouw zwangerschapsshoot het beste kan plaatsvinden.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne zwangerschapsshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je de beste buitenlocatie in Arnhem, Nijmegen en omgeving kan uitzoeken. Daarnaast geef ik je nog een aantal kledingtips. Al jullie vragen beantwoord ik en zo zorgen we er samen voor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?