Zwangerschap fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Een zwangerschap fotoshoot buiten in deze bijzonder periode. Laat nu jullie waardevolle moment vastleggen in Arnhem!

Waarom zou je een zwangerschapsshoot doen?

Vind je ook niet dat zwanger zijn één van de mooiste periodes in je leven is? Maar wat gaat de tijd snel en voor je het weet is die kleine er! Een goede reden om dit moment dus te laten vastleggen met een fotoshoot. Jullie kleintje is in jou aan het groeien en je lichaam veranderd. Hierop mag je trots zijn! Tijdens een fotoshoot leg ik dit vast en maak ik er een blijvende herinnering van.

Misschien voel jij je onzeker en twijfel je of je dit wel moet doen. Maar straks heb je er spijt van en waren de foto’s jou toch meer waard dan je had verwacht. Je zal zien hoe krachtig en mooi je eigenlijk bent. Ik stel jou (en je partner) gerust door de ongedwongen sfeer die ik tijdens de fotoshoot samen met jullie neerzet. Zo hoop ik een blijvende herinnering te maken van deze bijzondere periode. De foto’s van jouw zwangerschapsshoot halen jou, na de komst van jullie kleine, terug naar de tijd dat je zwanger was. 

Zwangerschapsjurk fotoshoot

In mijn cliënt closet zitten jurken die je kunt lenen voor jouw zwangerschap fotoshoot. Zo hoef je geen kledingstress meer te hebben en scheelt het weer shoppen. Je betaald hiervoor slechts €10,- extra bij je fotoshootpakket. Ik wil jouw laten stralen en laten zien hoe mooi je bent. Want dat verdien jij!

Als je een zwangerschapshoot boekt krijg je een cliënt closet e-book opgestuurd. Hierin staan alle jurken die ik heb met daarbij ook de maten. Je kan op die manier echt een jurk uitzoeken die bij jouw past en waar jij je goed in voelt.

Voorbeelden zwangerschapsshoot

Zwangerschapshoot met partner

Een zwangerschapsshoot doe je niet alleen. Dit mooie moment wil je natuurlijk delen met je partner of een ander belangrijk persoon. Hier heb ik in mijn prijzen al rekening mee gehouden. 

Dus naast het vastleggen van jouw zwangerschap probeer ik voornamelijk jullie beleving van deze tijd te vangen. Jullie kunnen dan achteraf samen met trots terugkijken op deze mooie periode. 

Een zwangerschapsshoot bij mij boeken

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan snel jouw zwangerschapsshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen. Kijk hier wanneer jouw zwangerschapsshoot het beste kan plaatsvinden.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne zwangerschapsshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je de beste buitenlocatie in Arnhem, Nijmegen en omgeving kan uitzoeken. Daarnaast geef ik je nog een aantal kledingtips. Al jullie vragen beantwoord ik en zo zorgen we er samen voor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?