Dierenfotografie voor jullie allebei

Geef een knipoog naar jezelf!

Een fotoshoot samen met jouw lieve viervoeter in Arnhem en omstreken. Laat nu jullie liefde door mij vastleggen!

Met jouw huisdier op de foto

Wat is nou een huis zonder huisdier? Ze brengen warmte en leven in de brouwerij. Jouw huisdier is eigenlijk gewoon een deel je leven. Of het nu een hond, kat of paard is; je kunt eigenlijk niet zonder hen. Je deelt alles met ze. Laat je dierenliefde door mij op de foto zetten. Samen met jouw viervoeter of alleen; het is allemaal mogelijk. Dit is het mooist op een natuurlijke buitenlocatie ergens in het bos of heide. Lekker aan de wandel met de wind door de haren.

Voorbeelden hondenfotografie

Voorbeelden paardenfotografie

Voorbeelden dierenfotografie

Om rekening mee te houden tijdens je dieren fotoshoot

Wanneer de fotoshootlocatie is uitgekozen zou je met je hond of paard daar al eens een wandeling kunnen maken. Dan kan hij alvast een beetje aan deze plek wennen. We kunnen natuurlijk ook een plek uitzoeken waar jullie geregeld al een wandelingetje (of ritje) maken. Dan is jullie viervoeter ook wat minder zenuwachtig en afgeleid door voor hem nieuwe dingen. Vergeet ook niet een kleine beloning mee te nemen. Om goed op de foto te kunnen zal hij geregeld naar jouw instructies moeten luisteren. Daar is wederzijds geduld voor nodig.

Een dieren fotoshoot bij mij boeken

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jullie fotograaf mag zijn, boek dan zo spoedig mogelijk je dierenfotoshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een fijne dieren fotoshoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je een mooie locatie kan uitzoeken. Ook ontvang je tips van mij over de te dragen kleding. Al jullie vragen zal ik beantwoorden en zo zorgen we ervoor dat jullie ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?