Zwangerschaps- & Newbornshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 25 juli 2023 | Zwangerschap en Newborn

Boek nu tijdelijk met zomerkorting

Afgelopen april mocht ik de zwangerschap van Jaleesa vastleggen. Ze was toen 30 weken zwanger van haar tweede kindje. De foto’s maakte we op mijn favoriete locatie en we hadden super mooi weer! Afgelopen juni kreeg ik het bericht dat het kindje was geboren en dat ik langs kon komen voor de newbornshoot. Super leuk! In deze blog deel ik met jullie hoe dit was en waarom het zo belangrijk is om deze mooie momenten vast te leggen.

De zwangerschapsshoot was op een zandverstuiving bij Rheden. Zoals gezegd vindt ik dit een hele fijne fotoshootlocatie. Het is een open plek waardoor je de zon ook heel mooi ziet ondergaan. Er zijn verschillende plekjes aanwezig waardoor je veel variatie hebt, maar het wel een geheel blijft. Jaleesa heeft twee van de jurken uit mijn cliënt closet gedragen tijdens de fotoshoot. Ik ben heel blij met alle jurken uit de cliënt closet en ik vond het dan ook fijn dat ze de jurken paste. Ik ben begonnen met foto’s van haar alleen zodat het echt gaat om de prachtige buik en haar zwangerschap. Daarna heb ik foto’s gemaakt van het hele gezinnetje. Het dochtertje heb ik er ook spelende wijs bij betrokken. Kiki vond ze erg leuk en ze had duidelijk veel plezier tijdens de shoot.

Het was ondertussen enkele weken later; in juni kreeg ik een berichtje dat het kindje was geboren; een zoontje. We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt voor de newbornshoot. Je weet van te voren niet wanneer een kindje precies wordt geboren, maar ik hou wel rekening met de uitgerekende datum. Een paar dagen later kwam ik bij Jaleesa en haar nieuwe gezinnetje thuis over de vloer. Het blijft wel heel bijzonder om dit te doen. Het jongetje was heel rustig, maar had ook last van darmkrampjes. Als ik kindjes, en vooral kleine kindjes, fotografeer neem ik veel rust en tijd en raak ik vooral niet in paniek!

Wat is nou het voordeel van een zwangerschapshoot en newbornshoot in 1? Nou, dat je na het boeken niet meer hoeft na te denken wat je wilt of dat je hoeft te twijfelen. Rond de geboorte heb je ook wel andere dingen aan je hoofd. Je bent met een combinatieboeking gelijk klaar en je hebt een herinnering die je voor altijd kan meenemen.

 Bekijk ook de pagina’s van de Zwangerschapsshoot en Newbornshoot voor meer informatie! Zie ik jou binnenkort?

Foto's van de zwangerschapsshoot

Foto's van de newbornshoot

review fotoshoot
Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?