Water fotoshoots

Geef een knipoog naar jezelf!

Yes!! Ik ben zo blij dat ik jullie deze fotoshoot kan aanbieden! Het staat al lang op mijn bucketlist en nu is het tijd om deze wens te vervullen. Met een fotoshoot in het water geven jullie elkaar een persoonlijk en bijzonder cadeau. Tijdens de fotoshoot maak ik mooie foto’s van jullie als koppel of van jouw zwangerschap in het water! Omdat het voor mij nog vrij nieuw is bied ik de water fotoshoot voor een scherp gereduceerde prijs aan.

Water fotoshoot

Wanneer: We maken een aparte afspraak op het moment dat het jullie past. De fotoshoot is ’s avonds net voor en bij zonsondergang.

Waar: Een prachtige locatie in Bemmel (Gelderland). 

Kosten: € 75,- (excl. reiskosten, prijs geldt voor ieder gezelschap tot max. 2 personen)

Wat kun je verwachten:

  • Kledingadvies e-book ter voorbereiding van de shoot.
  • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
  • Ik kies zelf de 4 mooiste uit die ik zou willen gebruiken. Daarnaast mag je er zelf nog 3 stuks bij uitzoeken uit de online fotogalerij. In totaal krijg je 7 digitale foto’s!
  • Ik gebruik de foto’s voor mijn portfolio op mijn website, Instagram en TikTok.

Dit is een water fotoshoot

Houden jullie van de natuur en het water? Willen jullie graag jullie moment vastleggen, maar wil je iets uitdagends? Dan is een water fotoshoot echt iets voor jullie! Tijdens een water fotoshoot maak ik foto’s van jullie in het water tijdens de golden hour (zonsondergang). De fotoshoots vinden alleen plaats in de zomermaanden juli en augustus.

We maken veel plezier en ondertussen maak ik spontane en romantische foto’s van jullie. Zie mijn moodbord hieronder. Dit zijn inspiratiefoto’s en (nog) geen foto’s die ik zelf heb gemaakt.

Omdat ik dit graag wil uitwerken en toe zou willen voegen aan mijn portfolio is het belangrijk dat ik de gemaakte foto’s mag delen op mijn website, Instagram en TikTok. Daarom bied ik deze fotoshoot aan voor een scherp gereduceerde prijs. Heb jij liever niet dat ik de foto’s op sociale media deel? Dat kan ook, maar dan moet je een Loveshoot of Zwangerschapsshoot boeken en is het de normale prijs

Wat moet je weten

1. Eigen Kleding

Ik heb geen kleding die jullie kunnen lenen. Je kleding word nat en wellicht vies. Hou hiermee rekening.

2.Waterschoenen of slippers

Ik wil niet dat jullie je verwonden onder water. Daarom is het verplicht om tijdens de watershoot waterschoenen of badslippers te dragen. Op de foto zie je dit niet terug, maar het beschermd wel!

3. Portfolio foto's

Ik wil graag jullie foto’s gebruiken voor mijn portfolio. Daarom krijgen jullie ook een mooie korting. Door de shoot te boeken stem je ermee in dat ik de foto’s hiervoor gebruik.

4. Neem droge kleding mee!

Omdat je kleding nat wordt is het verstandig om droge kleding mee te nemen. Ik zorg ervoor dat jullie ter plekken kunnen omkleden. Neem ook een handdoek mee zodat je je kan afdrogen!

Hoe het werkt

1. Contact opnemen

Zijn jullie enthousiast geworden? Stuur mij dan een berichtje met jullie gegevens en vertel mij welk moment voor jullie het beste uitkomt! Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier.

2. Plekje reserveren

Ik zal dan snel contact met jullie opnemen zodat we een datum kunnen plannen. Je ontvangt vervolgens een offerte van mij.

3. Kledingtips

Ik zal met jullie het kledingadvies e-book delen. Daar staat alles in waar je rekening mee kan houden. Als je twijfel over je kleding denk ik graag met je mee.

4. De fotoshoot

Op de fotoshoot datum ben je op de locatie. Zorg dat je op tijd bent zodat we alle tijd kunnen gebruiken. Ik geef jullie kleine opdrachtjes zodat jullie de mooiste foto’s krijgen.

Reserveer hier jouw water fotoshoot

Laat dit veld blanco
Door gebruik te maken van deze aanbieding stem je automatisch in met het gebruik van de foto's voor mijn portfolio.
Ik zou graag korte video's willen maken voor mijn Instagram en/of TikTok.
Dit zijn nog de enige data die beschikbaar zijn
Geef hier een korte beschrijving van jullie en wanneer het jullie het beste uitkomt om de fotoshoot te doen.