Loveshoot in de herfst

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 25 november 2022 | Love fotoshoot

De herfst is mijn favoriete seizoen van het jaar! En dan vooral voor fotoshoots. De bomen kleuren dan erg mooi en dat geeft een vrolijk en geheel. Vorige week had ik een herfst fotoshoot met een heel leuk koppel!

Ik kreeg een tijdje terug een lief berichtje van een koppel die deze herfstfoto’s door mij wilde laten maken. We hadden de fotoshoot voor vorige week geplant staan. Vooraf aan de fotoshoot kreeg ik al foto’s toegestuurd van de kleding die ze wilde dragen. Ze twijfelde of het mooi bij elkaar zou passen. Het zag er juist heel leuk en herfstachtig uit! We hadden er natuurlijk allemaal heel veel zin in.

Wat in de herfst wel lastig is, is dat het weerbericht niet altijd even betrouwbaar is. Dat was voor deze fotoshootdag ook het geval. We zouden volop zon krijgen met een prettig herfsttemperatuurtje. Jammer genoeg was het al de hele dag bewolkt en een beetje mistig. Ik liet de fotoshoot wel doorgaan omdat het wel echt herfstweer was. De zon liet zich helaas niet zien, maar we hebben wel een gezellige shoot gehad.

Tijdens de fotoshoot gaf ik opdrachtjes en maakte we vooral veel lol. Je mag elkaar natuurlijk ook lekker warm houden! Zo kregen we spontane en mooie foto’s. Hieronder kan je het eindresultaat bekijken en ook de review die Kimberly en Jeffery bij mij achterlieten.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?