Laatste water fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 11 september 2022 | Water fotoshoot

Afgelopen juni deed ik een oproep voor fotoshoots in het water. Ik had nooit verwacht dat er zo veel koppels zich zouden aanmelden. Super leuk natuurlijk! Vanaf midden juli plande ik deze fotoshoots in tot eind augustus. De laatste water fotoshoot zit erop en in deze blog deel ik van elke water fotoshoot een foto. Hoe tof is dat!

Het was een leuk project was dit! Door de grote hoeveelheid shoots kon ik veel ervaring opdoen met deze fotoshootvorm. Daar ben ik erg dankbaar voor. Er waren zelfs enkele koppels die van ver kwamen. De een kwam uit Zeeland en een ander uit Amsterdam, maar ze hadden het er allemaal voor over. Hoe bijzonder is dat.

De fotoshootlocatie was in Bemmel waar ik een mooi en rustig stukje water had gevonden. Het was een fijne plek waar ook regelmatig wilde paarden tijdens de fotoshoot aanwezig waren.

Iedereen die zich aanmeldde hiervoor wilde graag een fotoshoot, maar wel avontuurlijker dan een normale shoot. Ik kan je verzekeren dat dit zeker avontuurlijker was. Waarom? Voor deze fotoshoot moet je lef en plezier hebben omdat je anders niet zover het water in gaat. Ik ging meestal zelf ook mee het water in omdat ik het gevoel van water heerlijk vind, maar ook om het zelf te ervaren. Ik ging er natuurlijk niet zover in dan de koppels dat deden. Iedere water fotoshoot voelde magisch. De locatie, the golden hour en een leuk koppel fotograferen maakte het voor mij elke avond bijzonder en geweldig om te doen. Zeker als je merkt dat het koppel er veel plezier in heeft. Dit zie je dan ook terug in de foto’s die net even meer levendiger worden door de weerspiegeling van de zon in het water, de spetters van het water en kringen in het water. Ik kijk met trots terug op de foto’s die ik heb gemaakt.

Volgend jaar hoop ik dit ook weer te kunnen doen. Want het was dit jaar een groot succes. Mocht jij hierdoor volgend jaar ook graag willen meedoen? Hou dan volgend jaar mijn website goed in de gaten of stuur mij even een mail dan hou ik jou op de hoogte van de volgende!

Hieronder zie je van elk koppel die ik heb gefotografeerd mijn favoriete foto. Ben jij benieuwd naar alle foto’s die ik heb gemaakt tijdens de water fotoshoots? Bekijk dan zeker even de pagina water fotoshoot. Ook lees je hieronder een aantal reviews van koppels die hun ervaring delen.

5/5
Samen met mijn vriend onlangs een water fotoshoot gedaan bij Anne. Ondanks dat het voor ons ruim 1,5 uur rijden is, zouden we zeker nogmaals gebruik maken van Anne haar diensten! Je ziet dat haar werk echt haar passie is, en daar zijn de resultaten ook naar. Waar mijn vriend vaak “nep” lacht of ongemakkelijk kijkt op foto’s heeft Anne de échte Patrick vast weten te leggen, hoe ik hem ken. Ze laat je op je gemak voelen en geeft duidelijke aanwijzingen, waardoor je geen fotoshoot ervaring nodig hebt. Absolute aanrader!
Esra & Patrick
5/5
Samen met mijn vriend een watershoot gedaan. Wat is Anne een kundige, vriendelijke fotograaf! Oog voor detail en geeft fijne tips voor de mooiste poses. Gezellig gekletst, privé ruimte voor omkleden en duidelijke communicatie over de verwachtingen. Resultaat? Een koppel die met trots de foto's bekijkt zodra ze de mail inbox binnen komen! Wauw! Wij hadden in totaal 4 uur reistijd maar het was het allemaal waard! Adembenemende locatie!
Naomi & Dexter
5/5
Onwijs gave 'water fotoshoot' bij Anne gehad. Tijdens de shoot was de sfeer heerlijk ontspannen en ongedwongen. Mijn vriendin en ik waren erg enthousiast over de shoot zelf en al helemaal over het eindresultaat! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en geduldige fotografe.
Joyce & Ruben
Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?