Als zelfstandig ondernemer in Onze Wijkkrant van Huissen

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 26 juni 2022 | Over Anne

In mijn woonwijk, De Zilverkamp in Huissen, wordt eens per kwartaal “Onze Wijkkrant” huis aan huis verspreid. Daarin staat een rubriek over ondernemers uit de wijk. Hiervoor ben ik gevraagd om over mijn bedrijf te vertellen.

Ik vond het best wel even wennen om geïnterviewd te worden, maar al snel kwamen de woorden vanzelf. Het was een prettig gesprek en de interviewster dacht goed mee wat het artikel voor mij zou kunnen brengen. Een leuke ervaring.

Hieronder kun je het artikel zelf ook lezen. Binnenkort is deze te vinden op de website van De Zilverkamp.

onze wijkkrant zilverkamp
Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?