Herfst minishoots

Geef een knipoog naar jezelf!

De herfst is een prachtig seizoen voor een fotoshoot. Daarom biedt ik dit najaar de Herfst minishoots aan. De bomen kleuren prachtig en het licht is mooi warm. Bij uitstek ideale omstandigheden voor het nemen van foto’s van jezelf of samen met je geliefde, gezin of familie in onze eigen natuur.

Herfst minishoots

Waar en Wanneer:

  • Zaterdag 22 oktober 2022 in Arnhem
  • Zaterdag 29 oktober 2022 in Nijmegen

Kosten: 

€ 85,- (incl. reiskosten, prijs geldt voor ieder gezelschap tot max. 5 personen)

Wat kun je verwachten:

  • Kledingadvies e-book ter voorbereiding van de shoot.
  • Fotoshoot van 30 minuten
  • Je ontvangt de 7 mooiste door mijzelf uitgekozen digitale foto’s
  • Bij aanmelding kun je aangeven of je het goed vind als ik de foto’s gebruik voor mijn portfolio. Dit is niet verplicht!
anne Jacobs Fotografie

Wat handig is om te weten

1. Eigen Kleding

Ik heb geen kleding die jullie kunnen lenen. Je ontvangt van mij een kledingadvies e-book met kledingtips voor de herfst!

2. Trek warme kleding aan

Het is in de herfst wat kouder. Trek daarom warme kleding aan. Ik geef vaak als tip mee dat je termokleding kan aantrekken onder je kleding. Zo hou je het lekker warm tijdens de fotoshoot en heb je wel mooie kleding aan.

3. Portfolio foto's

Ik wil graag jullie foto’s gebruiken voor mijn portfolio. Op de foto’s die ik maak ben ik natuurlijk trots en deel die graag op mijn website, Instagram en TikTok. Je kan hier toestemming voor geven, maar dit is niet verplicht!

4. Fotoshoot verplaatsen

In de herfst komt het geregeld voor dat het slecht weer is.  Als er regen is voorspeld wordt de minishootdag verplaatst naar de zondag erna. Hou hier in je agenda ook rekening mee!

5. Fotoshoot locatie

Na het aanmelden krijg je van mij een bevestiging. Twee weken voor de minishootdag  krijg je een informatie e-book met kleding tips en de locatie waar jouw minishoot plaatsvindt. 22 oktober is in Arnhem en 29 oktober is in Nijmegen. Kies een plek die dicht bij jouw is.

 

Hoe het werkt

1. Contact opnemen

Zijn jullie enthousiast geworden? Stuur mij dan een berichtje met jullie gegevens en vertel mij welk moment voor jullie het beste uitkomt! Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier.

2. Plekje reserveren

Ik zal dan snel contact met jullie opnemen zodat we kunnen kijken of jullie voorkeursmoment kan worden gereserveerd. Je ontvangt vervolgens een offerte van mij. Na je aanbetaling staat de shoot vast.

3. Kledingtips

Ik zal met jullie het kledingadvies e-book delen. Daar staat alles in waar je rekening mee kan houden. Als je twijfel over je kleding denk ik graag met je mee.

4. De fotoshoot

Op de fotoshootdatum ben je op tijd op de locatie zodat we alle tijd kunnen gebruiken. Ik geef jullie kleine opdrachtjes zodat jullie de mooiste foto’s krijgen.

Reserveer hier jouw Herfst minishoot

Laat dit veld blanco
Vind je het goed dat Anne de foto's gebruikt voor haar portfolio?
Dit zijn data die beschikbaar zijn
Geef hier een korte beschrijving van jullie. Graag ook aangeven met hoeveel personen je komt.