Supertoffe eerste water fotoshoot

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 30 juni 2022 | Water fotoshoot

Begin dit jaar kwam ik berichtjes tegen over koppels die in het water op de foto gingen. Dat zag er super tof uit! Ik ben zelf echt dol op water en kwam gelijk op het idee om dit voor deze zomer aan te bieden. Ik werd dol enthousiast over dit idee; op een spontane en mooie manier vastleggen van koppels in het water. Dat klinkt toch geweldig?! Ik had deze week mijn eerste water fotoshoot. Wauw, wat was dit tof om als fotograaf te doen.

We hadden deze fotoshoot al een keer verplaatst vanwege het slechte weer. Uiteindelijk hadden we tijdens de fotoshoot een heel fijn en prachtig zonnetje! EsmeeAnne en haar vriend Tjebbe heb ik vorige jaar in december al een keer mogen fotograferen tijdens een loveshoot. We hadden om 19:30 uur afgesproken op een locatie in Bemmel. Toen we naar de plek liepen hebben we het gehad over hoe ik het precies voor mij zag en wat hun wensen waren. We willen natuurlijk niet dat je gelijk helemaal in het water gaat, want droog worden duurt wel even! Allebei waren ze heel enthousiast over het idee om helemaal het water in te gaan. Ze hadden beide een mooie outfit aan. Ik vroeg nog of ze het niet erg vonden dat hun kleding geheel nat zou worden? Dat was gelukkig niet zo.

We begonnen in het ondiepe gedeelte en zo steeds dieper het water in. EsmeeAnne en Tjebbe konden zo al even aan de temperatuur van het water wennen, maar zo kon ik ook de foto’s maken waarbij ze liepen door het ondiepe water. De temperatuur van het water was eigenlijk prima, gewoon lekker. Toen ze helemaal het water in gingen werd ik van binnen al helemaal blij; dat was zo gaaf! Ze hadden er toen al heel veel lol in. We maakte de eerste foto’s, maar al gauw zei ik nog maar even te wachten. De zon stond namelijk nog te hoog. Er was totaal geen bewolking, dus dan is de zon nog te fel voor de foto.

Toen de zon een stukje was gezakt zijn we verder gegaan. EsmeeAnne zei al dat ze heel veel zin had om helemaal onder water te gaan. Ze doken allebei letterlijk in het water. Geweldig om te zien! Ook daarvan heb ik weer geweldige foto’s kunnen maken met het zonnetje dat langzaam onderging. Een tijdje zwommen ze zo heen en weer en hadden zo veel lol samen. EsmeeAnne zei dat ze gewoon buikpijn had van het lachen. Dat gaf mij juist een goed gevoel.

Al met al kijk ik terug op een zeer geslaagde eerste water fotoshoot. Bekijk hieronder de resultaten. Daar weer onder lees je wat EsmeeAnne en Tjebbe er zelf van vonden. Ik kijk uit naar de nog komende water fotoshoots die in juli en augustus zijn gepland.

review water fotoshoot
Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?