Zakelijke portretfotografie

Geef een knipoog naar jezelf!

Naast fotoshoots voor gezinnen en koppels biedt ik ook vele mogelijkheden aan voor een zakelijke fotoshoot. Zakelijke fotografie voor jouw website, LinkedIn of CV. Kies om professioneel te stralen op locatie of eigen werkvloer!

Zakelijke foto’s voor ieder doel

Een goede profielfoto voor je LinkedIn of CV is erg belangrijk. Jezelf ‘verkopen’ houdt vooral in: een goede eerste indruk maken, zodat men jouw profiel gaat bekijken! Een goede profielfoto brengt jouw voor LinkedIn belangrijkste eigenschappen over: professionaliteit, authenticiteit en benaderbaarheid. En uit onderzoek blijkt dat die eerste indruk al in de eerste 0,1 seconde (!) wordt gevormd. Je gebruikt jouw LinkedIn bijvoorbeeld om jouw diensten te verkopen, als (passief) werkzoekende of interimmer. Ook kan het zijn dat je de bedrijfswebsite nieuw wilt opzetten of opfrissen. Pakkende foto’s van jouwzelf of het bedrijf kunnen hier goed bij helpen.

Voorbeelden zakelijke fotografie

Zakelijke portretfoto’s op een buitenlocatie

Een zakelijke foto op een buitenlocatie geeft weer net een ander aanblik dan een statisch portret in de studio. Zelf kom ik graag in de natuur en wil dit graag laten terugkomen in jouw foto’s. Op een buitenlocatie is er een ontspannen sfeer zodat jij niet dat ongemakkelijke gevoel hebt. Tijdens de fotoshoot maken een wandeling en zoeken de mooie plekken op. Ik ben erg geïnteresseerd in jouw onderneming en in wie jij bent. We zoeken samen naar een geschikte buitenlocatie bij jou in de buurt.

Een business fotoshoot op bedrijfslocatie

Vertel het unieke beeldverhaal over jouw organisatie, werkwijze  en medewerkers. Zakelijke portretten van je medewerkers, jouw locatie(s) en werkomgeving in beeld of een sfeerverslag van je werkwijze en producten. Je zakelijke foto’s kun je laten plaatsen op de bedrijfswebsite, social media kanalen of verwerken in folders, flyers en banners. Het geeft direct een beeld voor je (potentiele) klanten; een eerste indruk. Zeker in deze digitale tijd wil je jezelf en je bedrijf goed op de kaart zetten.

5/5
De fotoshoot met Anne was heel ontspannen en fijn om te doen. Anne stelde me op mijn gemak en op sommige momenten vergat ik de camera helemaal. Ze was ook geïnteresseerd in mijn werk als medium, zo leidde ze me een beetje af van de shoot. We waren heerlijk in de natuur. Anne zag telkens wel een mooi plekje. 

De communicatie met Anne verliep goed en vlot, ze gaf ook goede tips over de kleding voor de shoot. De foto’s zijn mooi geworden en ik herken mezelf er helemaal in. Een fotoshoot bij Anne is een echte aanrader.
portret foto's Arnhem
Nelly Heij

Zakelijk portret

Een business fotoshoot bij mij boeken

Als je ervan overtuigd bent dat je mijn fotografiestijl mooi vind en dat ik jouw fotograaf mag zijn, boek dan zo spoedig mogelijk je zakelijke fotoshoot. Op die manier ben je zeker van een plekje in mijn agenda en voorkom je daarmee teleurstellingen.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt bespreken we alles wat belangrijk is voor een prettige zakelijke shoot. Je krijgt een locatie e-book zodat je een mooie locatie kan uitzoeken. Ook ontvang je tips van mij over de te dragen kleding. Al jou vragen zal ik beantwoorden en zo zorgen we ervoor dat je ontspannen en prettig op de foto kunnen.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?