Blinkend schoon voor EPM Truckwash

Geef een knipoog naar jezelf!

Blog | 13 mei 2022 | Business

Business fotoshoot op maat

Zoals je ook op mijn website kunt zien verzorg ik ook foto’s voor bedrijven. EPM Truckwash uit Bemmel was op zoek naar personeel. Daarvoor was reclame nodig. De foto’s hiervoor heb ik voor hen mogen verzorgen.

Samen met EPM hebben we gezocht naar de beste aanpak. EPM had zelf bepaalde wensen. Als fotograaf denk ik dan mee hoe ik daar het beste invulling aan kan geven. Tijdens de fotoshoot bekijken we de resultaten om te zien of dit in het eindplaatje past.

Zie hier het resultaat; een flyer en een banner. Super trots ben ik hierop! Leuk wanneer je je eigen foto in een bushokje in Angeren ziet hangen.

EPM Truckwash heeft sinds kort ook haar website gelanceerd.

Wil jij mij beter leren kennen? Op Instagram neem ik je mee achter de schermen. Zie ik jou daar?