Golden Hour Minishoots

Geef een knipoog naar jezelf!

Tijdens de Golden Hour Minishoots maak ik mooie foto’s van jullie als koppel, van je zwangerschap of van jullie gezinnetje tijdens de zonsondergang! Tijdens de golden hour is de lucht mooi geel-oranje en dit geeft een magisch en liefdevol effect aan de foto’s. 

Hoe leuk is het om deze mini-fotoshoot cadeau te geven voor vaderdag?
Boek dus snel jouw Golden Hour Minishoot!

Golden Hour Minishoots

Wanneer: zaterdag 17 juni 2023

Waar: Veluwezoom (Posbank) te  Rheden

Kosten: € 60,- 

Wat kun je verwachten:

  • E-book voor een goede voorbereiding
  • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
  • 2 digitale foto’s naar keuze

Let op: De prijs is inclusief reiskosten en voor maximaal 5 personen. Extra digitale foto’s bijbestellen is mogelijk (voordeelpakketten beschikbaar).

Dit is een Golden Hour Minishoot

Houden jullie van de natuur en van de zonsondergang? Willen jullie graag jullie moment vastleggen? Dan is een Golden Hour Minishoot echt iets voor jullie! Dan maak ik foto’s van jullie tijdens de golden hour, ook wel het gouden uurtje genoemd. De minishoots vinden daarom ook plaatst in de avond. Hou hier rekening mee tijdens het boeken.

We maken veel plezier en ondertussen maak ik spontane en romantische foto’s van jullie. Zie hieronder de foto’s die ik eerder tijdens een golden hour heb gemaakt. Ik fotografeer jullie op een van mijn favoriete plekjes waar de zonsondergang nog meer tot zijn recht komt!

De fotoshoot is geschikt voor maximaal 5 personen, je ontvangt de voorselectie in een persoonlijke online fotogalerij en je krijgt twee digitale foto’s naar keuze. Meer foto’s bijbestellen is natuurlijk altijd mogelijk!

Wat moet je weten

1. Client closet

Ben je zwanger? Boek dan het eerste tijdvak, dan hebben we tijd voor een kledingwissel zodat je wel een van mijn zwangerschapsjurken kan lenen.

2. Slecht weer

Bij slecht weer wordt de minishootdag verplaatst naar 24 juni 2023. Het tijdstip waarop je hebt gereserveerd blijft hetzelfde. Reserveer in je agenda dus voor de zekerheid ook 24 juni 2023!

Reserveer hier jouw Golden Hour Minishoot

Laat dit veld blanco
Vind je het goed dat Anne de foto's gebruikt voor haar portfolio?
Dit zijn de beschikbare tijden op zaterdag 17 juni. Kies jouw voorkeurstijdstip uit. Let op: Hoe later op de avond, hoe meer golden hour.
Dit zijn de beschikbare tijden op zaterdag 17 juni. Kies jouw tweede tijdstip als reserve voor het geval jouw voorkeurstijdstip ondertussen bezet is. Let op: Hoe later op de avond, hoe meer golden hour.
Geef hier een korte beschrijving van jullie. Graag ook aangeven met hoeveel personen je komt.

Lieve woorden

Een super leuke fotoshoot gehad met Anne. Wat een prachtige foto’s maakt ze en ze stelt je enorm op je gemak. Ook onze zoon van 2,5 vond het heel leuk. Hij wilde liever bij Anne zijn en de foto’s zien, dan er zelf op. Anne vond het allemaal prima, door deze instelling wilde hij er toch af en toe best bij op… Wij vonden Anne zeker een aanrader en zouden haar zeker nog een keer boeken!!

Imke
Zwangerschap
Wanneer maak je newbornfoto's?
Volg jij mij ook op Instagram?