Fotoproducten

Geef een cadeau aan jezelf of een ander!

Hoe mooi en bijzonder is het om samen op de bank nog even terug te kijken naar deze bijzondere tijd die jullie ervaren hebben. Graag help ik jullie om de gemaakte digitale foto’s uit te werken in een mooi fotoproduct om de herinneringen blijvend te maken. Een stijlvolle fotoafdruk van een van jullie mooiste foto’s. Zo kunnen jullie nog elke dag genieten van deze fotosessie. Een herinnering voor altijd…

Ontvang vrijblijvend het E-book Fotoproducten met hierin de mogelijkheden en prijzen.

Welke fotoproducten mogelijk zijn

De meest gevraagde fotoproducten zijn afdrukken en canvas. Maar ook jouw mooiste foto op aluminium of acrylglas is mogelijk. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Ik sta ervoor om mijn werk met goede kwaliteit bij je af te leveren. Alle fotoproducten worden op hoge kwaliteit gedrukt. Het is ook mogelijk om alle digitale foto’s van jouw fotoshoot op een luxe USB-stick aangeleverd te krijgen.

Hoe je fotoproducten bestel

Op het moment dat je de voorselectie van de fotoshoot ontvangt kun je vermelden van welke foto je een fotoproduct wilt en in welk formaat. Bij de voorselectie is een mogelijkheid om opmerkingen hiervoor bij te voegen. Zo zorg ik ervoor dat je vlak nadat ik de definitieve foto’s heb aangeleverd de fotoproducten zo snel mogelijk bij jouw thuis komen.

Foto afdruk fotoshoot

Foto afdrukken

Het is natuurlijk nog mooier om jouw digitale foto's af te laten drukken. Dit kan in diverse formaten; van klein tot groot. Er is de mogelijkheid voor glanzend (standaard) of mat. In het E-book Fotoproducten lees je de voordelen hiervan.

Canvas doek (3)

Canvas afdrukken

Een foto op canvas laten afdrukken is een mooie blijvende herinnering. Tijdens het uitzoeken van de foto's na de fotoshoot kun je aangeven dat je een canvas wilt laten maken. In het E-book Fotoproducten kun je de prijzen hiervoor terugvinden.

Mini fotoboekje fotoshoot

Mini fotoboekje

Een mini fotoboekje krijg je bij het fotoshootpakket. Mocht je er alsnog meer van willen bestellen dan is dat ook mogelijk. Dan kun je ze bijvoorbeeld cadeau geven aan die trotse grootouders.

USB stick fotoshoot

Luxe USB-stick

Wil jij je foto's graag op een USB-stick ontvangen? Dat kan! Bij elk fotoshootpakket kan je een USB-stick bijbestellen voor een meerprijs van €25,-. Wanneer je alle foto's uit de voorselectie bestel worden deze sowieso op een USB-stick aangeleverd. De USB-stick wordt mooi ingepakt en je kunt deze in het bijbehorende zakje bewaren!